2014-02-09 09:53:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ön az örök optimista

Napi horoszkóp február 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön még a hétvégét is munkálkodással tölti. Ha nem is a szakmájában tevékenykedik, akkor az otthon környékén talál mindig valami tennivalót. De a család nemcsak teendőket kíván. Foglalkozzon a gyerekeivel, a kedvesével is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön igazi közösségi ember, ma is akkor érzi magát a legjobban, ha a barátaival töltheti a napját. A szabadidejében ezért tervezzen egy kis kimenőt a helyi bowling klubba, vagy biliárdszalonba, vagy bárhova. A lényeg, hogy hívja a barátait is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szokásosnál lazább, könnyebb napra számíthat. Ma végre sikerül visszafognia a tettvágyát, és az egész napját lustálkodással lazítással tölti. Ne legyen emiatt lelkifurdalása! De, ha mindenáron programot akar, keressen fel egy masszőrt!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az otthonában ma igen vidám lehet a légkör, ami elsősorban önnek, az ön humorérzékének lesz köszönhető. Nem is kell ehhez külön vicclapokat olvasnia, csak úgy dőlnek ma önből a poénok. A végén a hasa is belefájdulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon igazi meghitt magánéletre vágyik. Semmi kedve kimozdulni, a legszívesebben kettesben töltené az egész napját a kedvesével. Ha kicsi gyerekei vannak, szerezzen maguknak legalább egy szabad órát! Használja a nagymamát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Már megint ön áll készen arra, hogy lemondva a saját álmairól a kedvesének szerezzen örömöt. Ez egyszer-egyszer megengedhető, sőt természetes, de hosszabb távon semmi jóra nem vezet. Szeresse önmagát! Csak így tud mást is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön csak akkor tud létezni, ha eléggé barátságosnak érzi az saját környezetét is. Ha úgy érzi, hogy puskaporos hordó a háza, hogy a környezetében élők között titkos harag van, addig nem nyugszik, amíg ki nem békíti őket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön az utóbbi időben nagyon is túlhajszolta magát. Talán azt hiszi, hogy erői kimeríthetetlenek, hogy bármeddig képes éber maradni, és mindenki baját magára venni. Egy kezdődő betegség arra figyelmeztetheti, hogy ez nincs így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön az örök optimista. A kilátástalan helyzeteket is úgy kezeli, hogy találjon kiutat. Mindig meglátja a fényes oldalát is a nehézségeknek, a tanulságot, ami tovább visz, és megoldást kínál. Most is ezzel segíthet magán és másokon.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Régi barátokkal találkozva ráébredhet, hogy bizony vannak kapcsolatok, melyek kiüresedtek, és ezáltal elvesztették a jelentőségüket az ön számára. Ám emiatt egy csöppet sem kell bánkódnia: rengeteg új ismeretség vár önre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Rengeteg a dolga, nehezen tudja csak beosztani az idejét. Persze az az igazság, hogy mindezeket a teendőket saját maga találta ki saját magának. Akár el is hagyhatná. De ilyet nem is mondok, hiszen ön rendkívül ambíciózus.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A jegyében járó Merkúr az uralkodó bolygójával kerül együttállásba a mai napon. Kicsit ködössé és illuzórikussá válik a hatására, esetenként akár a meghűlés tüneteit is észlelheti magán. Képzelődhet is, de nem árt a pihenés.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: